2024 Mezuniyet Töreni Katılım Formu

Kıbrıs İlim Üniversitesi Mezuniyet Töreni Katılım Kuralları

Kıbrıs İlim Üniversitesi, 28 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek olan mezuniyet törenine katılacak öğrencilerini davet etmekten kıvanç duyar. Etkinliğin düzenli bir şekilde yürütülebilmesi için aşağıdaki kriterler ve prosedürler belirlenmiştir:

Katılım Koşulları:

Kredi Gereksinimleri:

İki Yıllık Programlar: Öğrencilerin en az 80 AKTS kredi tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Dört Yıllık Programlar: Öğrencilerin en az 200 AKTS kredi biriktirmiş olmaları şarttır.

Lisansüstü Programlar: Katılım, tez aşamasında olan öğrencilere sınırlıdır.

Tören Katılım Formu:

Törene katılmak isteyen öğrencilerin 24 Haziran 2024 tarihine kadar Tören Katılım Formunu doldurması gerekmektedir. Birden fazla veya hiç form doldurulmaması başvurunun geçersiz sayılmasına neden olacaktır.

Ek Gereklilikler:

Prova Katılımı: Törene katılacak mezunların provaya katılımı zorunludur. Bu, tören sırasında düzenli bir yürüyüş ve koordinasyon sağlamak için önemlidir.

Cübbe Dağıtımı: Mezuniyet günü cübbe dağıtımı yapılmayacaktır.

Önemli Tarihler:

Başvuru Son Tarihi: 24 Haziran 2024

1.Prova Tarihi:25 Haziran 2024

2.Prova Tarihi:26 Haziran 2024

Mezuniyet Töreni: 28 Haziran 2024

Bu kurallara uyulmasını rica ediyor, mezunlarımızın bu önemli günlerini kutlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Formu doldurmak için lütfen tıklayınız.

14.05.2024