2023-2024 Bahar dönemi online ders kayıtları / 2023-2024 Spring Semester Online course Registrations

Sevgili öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi online ders kayıtları, 19-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ödemelerinizi yapıp sözleşmenizi sistemde onayladıktan sonra ders seçimi işlemlerinizi tamamlamanızı rica ederiz.

NOT: Muhaceret işlemleri ve öğrenci belgesi talepleriniz için ders kayıtlarınızın akademik danışmanlarınız tarafından onaylanması gerekmektedir.

Kıbrıs İlim Üniversitesi,

Dear students,

Online course registrations for the Spring semester of the 2023-2024 Academic Year will be held between February 19th and 26th.

After completing your payments and approving your contract in the system, we kindly request you to finalize your course selection.

NOTE: For immigration procedures and student certificate requests, your course registrations need to be approved by your academic advisors.

Cyprus Science University,

Student Affairs Directorate