Yeni Kayıt Yapan Öğrencilerimiz için Oryantasyon Eğitim Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yakın zamanda Kıbrıs İlim Üniversitesinde başlayacağınız yükseköğrenim yolculuğunuzda, sosyal, kültürel ve akademik yönleriyle üniversite yaşamını tanımanız ve  bu yeni yaşama kolayca uyum sağlayabilmeniz için    18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 09:30'da Üniversitemiz Konferans Salonunda bir oryantasyon programı düzenlenmiştir.

Üniversite hayatına başlarken size yardımcı olacak bu programa üniversiteye 2023-2024 eğitim-öğretim yılında kayıt yaptıran tüm yeni lisans ve önlisans öğrencilerinin katılımı zorunlu olup, bu etkinlik “ORY 100 Üniversite Hayatına Giriş” dersi kapsamında olduğu için girişte yoklama alınacaktır.

Kıbrıs İlim Üniversitesi olarak bu eğitim-öğretim döneminde siz yeni üniversitelilere başarılar dileriz.

REKTÖRLÜK

13.10.2023