Bahar Dönemi Ders Kayıt Duyurusu

Önemli Duyuru:

Değerli Öğrencilerimiz; 2019-2020 Akademik yılı Bahar dönemi kayıtlarımız 29 Şubat 2020 tarihi Cumartesi günü sona erecektir. 2 Mart 2020 tarihi itibari ile öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemlerini yapamayacaklardır. Bu anlamda üniversitimiz akademik takvimde belirtildiği gibi 17 Şubat 2020 tarihinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Henüz akademik danışman ders onayı olmayan öğrenciler de derslerine devamsızlık yapmaktadır. Ders kaydının yapılmamış olması devamsızlığı engellemediğinden akademik danışman ders onayı almayan öğrenciler iki haftadır derslere devamsızlık yapmakta olup yok yazılmaktadırlar.

Tüm öğrencilerimizin bahar dönemi için eğitim harç onaylarını aldıktan sonra akademik danışmanlarından ders seçim işlemlerini 29 Şubat 2020 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.

_________________________________________________________________

Important Announcement;

Dear students, 2019-2020 Academic Year Spring semester course registration will be ending on the 29th of February 2020.

All students, who did not take academic advisor course registration, need to take action urgently. Students who could not complete course registration process, are being recorded as absent on the course attendance lists.

All students must have completed registration with student affairs received their contracts from accounting and have registered with their advisors by the end of the day, Saturday 29th February 2020. From Monday 2nd March all students must be registered and in classes as no registrations will be completed after Saturday 29th February.

26.02.2020