Yaz Okulu Hakkında Önemli Duyuru!

Sevgili öğrencilerimiz

Üniversitemizde yaz okulu  dersleri 01 TEMMUZ 2019 – 09 AĞUSTOS 2019 tarihleri arasında açılacaktır.  Kayıtlar 26 – 28 HAZİRAN 2019  tarihleri arasında danışmanlar tarafından yapılacaktır.

Öğrenim ücreti  Ders başına 2000.00.-TL  +  KDV olup son ödeme günü 28 HAZİRAN 2019 ’dur.

Yaz okulunda açılacak dersler  ve kontenjanlar ilgili Fakülte ve Yüksekokul kurullarınca belirlenmektedir.

Bu  nedenle müracaatlarınızın  ilgili fakülte  dekanlıkları ve yüksekokul müdürlüklerine yapılması gerekmektedir.

Üniversitemizde  yaz okulu açılmayan  derslerinizi  Türkiye ve KKTC’de  faaliyet gösteren diğer Üniversitelerden alma hakkına sahipsiniz.

Ancak, diğer Üniversitelerden alacağınız yaz okulu dersleriniz için  Fakülteniz / Yüksekokulunuz Yönetim Kurulunca denklik işlemi yapılması gerekeceğinden  diğer üniversitelerden alacağınız  dersler için yaz okulu başlamadan önce  dersin içeriği, kredi saati gibi  bilgileri bir dilekçe ile Fakülteniz  Dekanlığına /Yüksekokulunuz Müdürlüğüne vermeniz gerekmektedir.

29.05.2019