CSU TOMER

Kıbrıs İlim Üniversitesi TÖMER olarak amacımız, öğrencilerimize Türkçe dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerini, iletişimsel odaklı yöntemle, Avrupa Ortak Başvuru Metni’nde yer alan yeterlilikler dikkate alınarak çağdaş dil öğretim yöntem ve teknikleriyle kazandırmaktır.

Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeksizin devam etmekteyiz. Talepler doğrultusunda yeni dönemimizi 20 Haziran olarak planlamaktayız. Salgın sürecinin koşullarına uygun olarak uzaktan eğitimle, zengin görsel materyaller, sunumlar ve bilişim teknolojilerinden yararlanarak gerçekleştirdiğimiz derslerimizde Türkçeyi en iyi şekilde ve en iyi adreste öğrenmeye hazırsanız yeni kur başlangıcımızda sizleri Kıbrıs İlim Üniversitesi TÖMER birimimize davet ediyoruz.

İletişim bilgileri:

Kıbrıs İlim Üniversitesi adresimiz: Dr. Fazıl Küçük Caddesi, Ozanköy/Girne.

Elektronik posta adresimiz: tomer@csu.edu.tr

İnternet adresimiz: www.csu.edu.tr

Telefon: 0392 000 00 00

Ücret:

Kursumuz kur başı 150 dolar olarak ücretlendirilmektedir.

(Üniversitemiz öğrencilerine %50 burs imkanı tanınmaktadır.)

03.05.2021