KKTC'ye Giriş

Değerli öğrencimiz;

Üniversitemizde bahar dönemi dersleri 1 Mart 2021 tarihinde başlayacaktır.  Uygulamalı dersler yüz yüze olarak gerçekleşecektir.

KKTC’ye geldiğinizde havaalanı ya da limandan KKTC Devleti görevlileri tarafından alınarak karantinayı geçireceğiniz merkezlere götürüleceksiniz. Karantina sürecinden sonra üniversitemiz ihtiyacınıza bağlı olarak sizleri karantinayı geçirdiğiniz merkezlerden alarak konaklayacağınız adrese götürecektir. Üniversitemizce ulaşım ve konaklama ihtiyacı olabilecek öğrencilerimizin planlamalarının eksiksiz yapılabilmesi için KİUS duyurular kısmında yer alan “Adaya Dönüş” formunun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Bu formu doldurmadan KKTC’ye gelecek olan öğrencilerimiz için Üniversitemiz herhangi bir sorumluluk üstlenmeyecektir.

Kalacak yeri olmayan öğrencilerimiz ihtiyaçlarına bağlı olarak karantina sonrası karantina otelinden alınarak geçici olarak konaklayabileceği anlaşmalı yurtlarımızdan birine götürüleceklerdir. Buradaki ve bundan sonraki konaklama ile ilgili tüm giderler öğrenci tarafından karşılanacaktır. 1 gün konaklamadan sonra öğrencilerimiz isterlerse konakladıkları bu yurtta, istemezlerse diğer anlaşmalı yurtlarımızda ya da kendi tercihine bağlı olarak farklı bir yerde konaklayabileceklerdir.

Saygılarımızla duyururuz.

Kıbrıs İlim Üniversitesi

Öğrenci Dekanlığı

Not: İlgili Senato kararına web sayfamızdan ve kius üzerinden ulaşabilirsiniz.

18.02.2021