Kıbrıs İlim Üniversitesi Akademisyenleri Uluslararası Bilimsel Çalışmada Yer Aldı

Kıbrıs İlim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel, Yrd. Doç. Dr. Roozbeh Vaziri, Doç. Dr. Akeem Adeyemi Oladipo, Öğr. Gör. Soolmaz Azarmi Lafmajani ve Yrd. Doç. Dr. Ayman Kole tarafından hazırlanan çalışma, turizm sektörünün prestijli kitapları arasında yer alan “The Routledge Handbook of Tourism Impacts “ kitabında Chapter 23 olarak yer aldı.

Editörlüğü Doğan Gürsoy ve Robin Nunkoo tarafından yapılan ve Routledge Taylor & Francis Group yayınevi tarafından basılan kitap uluslararası endekslerce taranan yayınlar arasında yer alıyor. 550 sahife hacmindeki bu kitabın 4. Kısmında Kıbrıs İlim Üniversitesi akademisyenlerince hazırlanan “Environmental impact of The Ugly Face of Tourism: Pollution and Management Perspectives“ başlıklı çalışma 23. Chapter olarak yayınlandı.

18.03.2019