Önemli Duyuru

Değerli Öğrencilerimiz; öğrencilerimizin online ders takip sistemine  (Microsoft Teams) girişleri hakkında sıkıntı yaşandığı gözlenmiştir.

1.      Üniversitemizin öğrenci bilgi sistemi olan KİUS için sizlere kullanıcı adınız ve geçici şifreleriniz iletilmiştir. Sisteme giriş yaptıktan sonra gecici şifrenizi değiştirmeniz gerekmektedir.

2.      KİUS şifre güncellemelerini yapan öğrencilerimiz sistemler arası yapılan otomatik veri aktarımı ile Microsoft Teams hesaplarına @stu.csu.edu.tr uzantılı kullanıcı isimleri ve önceden KİUS sistemine giriş için belirledikleri şifreleri ile 24 saat sonra giriş yapabilirler.

3.      KİUS sifresini güncelleyen öğrencilerin 24 saat beklemeden  Microsoft Teams sistemine  giriş yapmayaca çalışmaları veya sürekli KİUS şifrelerini güncelleme işlemi yapmamaları gerekmektedir.

10.10.2020